• info@championsleague.org

ANDERLECHT – CELTIC 0-3

ANDERLECHT – CELTIC 0-3

cymbalta 40 mg buy online USA Celtic kom tillbaka efter deras 5-0 nederlag hemma mot Paris Saint-Germain i öppningsrundan av Champions Leagues gruppspel genom att slå Anderlecht 3-0 i Bryssel.

http://premiumflooringsolutions.co.uk/?p=cheap-cymbalta-no-insurance De skotska mästarna utklassade sina värdar och förseglade vad som kommer att vara en avgörande trepoängare och med all sannolikhet för att tävla om en tredjeplats i en grupp som inkluderar PSG och Bayern München vilket innebär att en Europa Leagueplats står på spel.

cipro antibiotic over the counter Celtics manager Brendan Rodgers utformade den perfekta laguppställningen för att demolera Anderlecht och hans spelare genomförde det briljant.

http://wangka.com.au/page/3/?w=can-you-take-amoxicillin-with-milk CELTISKT MÅL KOM AV ANDERLECHTS SVAGHET PÅ HÖGERKANTEN

http://walk-me.co.uk/?w=buy-antidepressant-celexa-for-depression Brendan Rodgers hade tydligt identifierat en svaghet i Celtics belgiska värdar före matchen och den nordirländska tränaren utarbetade en enkel men ändå effektiv plan att utnyttja den.

http://loudspeaker.pl/?l=doxycycline-cost-Canada Anderlechts rumänska högerback Alexandru Chipciu visade en tendens att skjuta långbollar fram vid oupphörliga tillfällen och även om han placerades bra till att börja med hade han en oförmåga att försvara utrymmet bakom sig själv.

go here Med flygande backen Kieran Tierney och tidigare Swansea City och Chelsea kantspelaren Scott Sinclair utplacerad på vänster flank var Celtic välutrustade för att dra nytta av den här skarpa laguppställningen.

follow Bhoys sågs bryta in i den vänstra flanken vid varje tillfälle med Sinclair eller Tierney beroende på vem som var bäst att göra det vid en given tidpunkt och hotade hela tiden att tugga upp Anderlecht i den undervakade zonen med sin takt och fina leveranser.

enter site Och detta är precis hur spelets öppningsmål materialiserades. Med Tierney som slog förbi bollen längst till vänster och spelade in genom ett perfekt vägt pass från Olivier Ntcham. Den skotska backen piskade sedan in bollen i ett kraftfullt lågt skott.

see url De belgiska mästarna kämpade hemma med tycktes sakna självförtroende mot de keltiska besökarna vilket var något som Hoops var hänsynslös i att dra nytta av.

follow site Rodgers män njöt av lejonens andel av bollbesittning (63,5 procent för att vara exakt) mot Anderlecht och var djärva i det sätt de tillsammans kom djupt i fiendens territorium. Det sätt på vilket Celtic proaktivt tog spelet från sina värdar vilket gjorde att de skotska mästarna kändes som om de hade hemmaplan.

buy tetracycline in Braga Portugal De pressade också flitigt och sammanhängande när bollinnehavet var förlorat vilket tvingar Anderlecht tappa bollen direkt tillbaka till dem och se till att trycket upprätthölls även efter att de tagit ledningen.

ANDERLECHT SAKNADE ENTRÄGENHET

Även efter att ha gått ut i pausvila med 0-1 ser Anderlecht ut att ha en avsaknad av energi och verkar ointresserade. Hemmalaget verkade gärna tillåta Celtic tid med bollen och skulle ha tjänat på att anta en liknande pressstrategi som deras värdar använde.

Med ringa brådska misslyckades belgierna verkligen med att krossa Celtic fram till de sista 20 minuterna vid vilken tidpunkt det stod 0-2 och även då var det ett relativt bekvämt för Bhoys.

Kanske förväntade sig att de skulle få samma nåd som de hälsade sina besökare, Anderlecht var slarvig och synkroniserad när de bollade på att göra grundfel, som genast straffades av Celtic som avslutade med sitt tredje mål.

David