• info@championsleague.org

SPELARBATALJERNA I CHELSEA VS ATLETICO

SPELARBATALJERNA I CHELSEA VS ATLETICO

http://www.digistorytelling.com/?d=tetracycline-and-probiotics-interaction Atletico Madrid hade det bästa försvaret i La Liga förra säsongen med endast 27 mål bakåt i 38 ligamatcher. Diego Simeones sida är en av de svåraste att bryta ner i världens fotboll och det här är uppgiften mot Antonio Conte’s Chelsea när de besöker det spanska laget i sitt nya hem, Estadio Metropolitano.

cost of amoxil US Det kommer inte vara svårt för Chelsea att ta reda på vad deras motståndare kommer att göra när de besöker dem för den andra Champions League Gupp C-matchen med Madrid-sidan sannolikt kommer att ställa upp som de har gjort under säsongen redan.

http://bsquared-consulting.com/?a=azithromycin-order-online-Canada Det kan också vara lätt för Atletico att utarbeta hur Chelsea ska sätta upp och det här spelet kommer sannolikt att vara en strid mellan Conte 3-4-3 och Simeones version 4-4-2.

http://actiononaccess.org/?c=flagyl-and-grape-juice-interaction Trots de olika formerna kan dessa två formationer leda till mycket av strider över planen och den som kommer överst i dessa individuella dueller kommer att spela en stor roll på vilket sätt resultatet svänger.

enter site ALVARO MORATA VS STEFAN SAVIC

follow link Två av de tre målen Morata gjorde mot Stoke kom mot motståndets högra sida. Den mest iögonfallande av dessa var hans imponerande tempo ner mot Chelseas vänstra flank som lämnade försvaret bakom sig i hans kölvatten innan han avslutade expertliknande över Jack Butland.

get link Medan det blir sällsynt att hitta den typen av rymd mot Atletico kan det ibland förekomma och om den tidigare Real Madridanfallaren kan isolera Savic så kan det vara en riktig kamp mellan paret.

see DAVID LUIZ VS ANTOINE GRIEZMANN

buy zithromax 500mg online UK Detta kan vara en av de kvällarna där den brasilianska mittbacken förlitar sig på hans trovärdiga sidospark och försvarare Cesar Azpilicueta för att hjälpa honom men om spanjoren lämnar sitt centrum utsatt då kan det finnas några händelserika passager av spel som involverar Luiz och den franska anfallaren.

here Griezmann kommer understödjas av en annan anfallare, förmodligen en argentinsk framåtrikad Angel Correa eller Luciano Vietto men det är ingen tvekan om vem som är den nuvarande stjärnan i Simeones anfall är.

enter site Fernando Torres kunde dyka upp mot sin gamla klubb från bänken men den största omedelbara uppgiften mot Chelseabacklinjen som Luiz kommer att vara hjärtat i kommer att vara den mycket eftertraktade Griezmann.

taking cipro while pregnant VICTOR MOSES VS FILIPE LUIS

source site Inte den mest glamorösa av match-ups men det är en som kan vara viktigt när spelet utvecklas.

antibiotika för acne Brasilianska vänsterbacken Luis kan göra skada i anfall men är främst känd för sin försvar. Att få rätt balans är viktigt för hemmalaget medan Moses kommer att kunna dra nytta om han lyckas springa förbi motståndaren mot kontraangreppet.

http://0ark.se/?k=k%C3%B6pa-floxin-p%C3%A5-n%C3%A4tet-lagligt Atleticos bredare avancerade mittfältare i sin centrala fyra hjälper också till att stödja Luis och den som spelar till höger om Chelsea kommer att vara där för att hjälpa Moses.

Men katt och råtta spelet mellan besökarnas vänsterbackar och hemmalagets stora ryggar kommer att vara två individuella strider att se upp för eftersom det kommer att vara detsamma för Marcos Alonso mot Juanfran på andra sidan.

EDEN FARE VS THOMAS PARTEY

Simeone använder två defensiva mittfältare varav en är den 24-årige Ghanska spelaren Partey.

Risken kan återvända till sidan för detta spel eftersom Chelsea-chefen ser ut att bryta ner det hårda motståndet men han kan behöva bryta sig genom ett försvar i mittfältet innan han till och med kommer till mitten.

Partey har spelat på höger sida och han kommer att vara upp mot Hazard.

Duellen mellan paret kan spela en stor roll i deras respektive sidors framgång om Hazard är med kommer han att förväntas vara mannen med tricks och lurigheter för att hitta en väg igenom.

De viktigaste striderna kommer sannolikt att framträda när spelet går framåt men det är bara att se efter när lagen går offensivt.

Atletico kommer för att vinna sitt hemspel i denna tuffa grupp där två av sig själva, Chelsea och Roma kommer slåss om kvalificeringsplatserna men som vanligt kommer deras primära vara att inte förlora.

David